PENAPIS AIR COWAY
Ke Arah Kesihatan Lebih Baik Bersama COWAY

info semua produk-produk coway di rekemenpost December 14, 2017

Assalamualaikum & selamat sejahtera. Saya ada satu blog baru yang bercerita tentang info semua produk coway. Dalam blog tersebut saya akan cuba untuk bercerita tentang semua produk coway yang dipasarkan di Maaysia.

 

Buat masa ni produk coway terdiri daripada penapis air luar dan dalam rumah/pejabat, penapis udara, mandian, tandas, dan pemerah buah-buahan untuk buat minuman jus.

 

Blog baru ini saya namakan rekemenpost dan ada boleh klik di sini http://www.rekemenpost.com/category/coway/

 

 

 

Oklah itu sahaja yang saya ingin bagitahu. Layari ya blog terbaru saya tentang produk-produk Coway (M) Sdn Bhd.

http://www.rekemenpost.com/category/coway/

 

Terima kasih, jumpa lagi.

Comments (0)

promosi penapis air coway bulan 12 2017 November 26, 2017

Assalamualaikum & Selamat Sejahtera

Posting kali ini saya ingin bercerita tentang penapis air coway model VILLAEM dan juga promosi bulan 12 2017 untuk pakej sewabeli.

Sekiranya anda sedang mencari penapis air coway untuk family sehingga 7 orang, saya rekemen kan model VILLAEM. Ini kerana, Villaem cukup praktikal dari segi jumlah tangki air simpanan di dalamnya.

Spesifikasi Penuh Villaem:

  • Tangki Air Simpanan:
    1. Suhu Bilik/biasa = 6.4L
    2. Suhu Sejuk = 3.7L
    3. Suhu Panas = 1.2L
  • Sistem Tapisan:
    1. Reverse Osmosis sehalus 0.0001mikron. Dengan kehalusan ini, anda akan menikmati air yang sangat bersih.
  • Saiz:
    1. W x D x H = 340 x 523 x 518.7mm
  • Pemasangan = Terus ke kepala paip dengan isian semula secara automatik bila tangki suhu bilik/biasa berkurangan.
  • Ciri Unik:
    1. Suhu air panas boleh diubah-ubah diantara suhu 90(panas) ke suhu 45(suam)
    2. Suhu air sejuk boleh diubah-ubah diantara suhu 4(sejuk) ke suhu bilik(biasa)

Itu point-point utama untuk penapis air coway model Villaem. Dari 1~7 orang, Villaem memang paling sesuai & praktikal.

 

 

 

—————————–

PROMOSI DISEMBER 2017

(untuk pakej SewaBeli Villaem)

TIADA YURAN PENDAFTARAN RM200

—————————–

Permulaan cuma Rm125 sahaja untuk menyewa penapis air coway Villaem. Selepas itu pemotongan Rm125/sebulan akan bermula pada bulan Februari 2018.

Kontrak sewabeli selama minimum 3-tahun dan boleh sambung sampai 5-tahun. Hanya selepas 5-tahun sewa, barula produk akan jadi hakmilik.

Dan sepanjang tempoh sewa anda akan dapat juga pakej servis iaitu:

  • Cucian mesin luaran & dalaman = Setiap 2bulan
  • Waranty kerosakan & spare part = percuma
  • Penukaran filters = percuma

 
Dengan promosi ini anda akan jimat Rm200 yuran pendaftaran, kerana sebelum ini, untuk menyewa, permulaan adalah Rm200+Rm125=Rm325. Manakala untuk bulan 12 2017 ini, permulaan cuma Rm0+Rm125=Rm125.

Jangan tunggu lama-lama lagi, tempah penapis air coway anda dengan hubungi saya ATIQ agen anda di talian 019-620-2209 sekarang juga. Terima kasih, jumpa lagi.

 

 

 

Comments (0)

beli penapis air coway May 6, 2017

 

beli penapis air coway : CASH atau SEWA BELI

 

Assalamualaikum dan selamat sejahtera. Terima kasih kerana berminat nak beli penapis air coway. Cuma isu sekarang adalah anda tak pasti nak beli penapis air coway secara cash atau sewa beli, kan? Saya Atiq dan seorang agen sah dari coway hq akan terangkan kepada anda 3 perkara iaitu:

  • Berapa anda bayar dan apa anda dapat bila beli cash.
  • Berapa anda bayar dan apa anda dapat bila sewa beli.
  • Berapa beza beli cash dengan sewa beli.

 

Sebelum itu anda boleh download katalog produk-produk coway terkini 2017 di bawah ini:

www.penapisaircoway.com/katalogcoway2017/
www.penapisaircoway.com/katalogcoway2017/

 

Saya akan guna penapis air coway Villaem seperti gambar di atas sebagai model contoh, kerana coway villaem merupakan penapis air terbaik untuk rumah. Ia praktikal, tangki simpanan air yang besar, ada 4 suhu(panas, sejuk, biasa dan suam) dan saya rasa anda patut pertimbangkan juga model ini jika keluarga anda antara 1 ke 8 orang.

 

beli penapis air coway secara CASH

Ambil contoh coway villaem. Harga asal RM3800 (siap pasang)Beli cash bermaksud anda bayar Rm3800 secara tunai, cek ataupun kad kredit. Boleh bayar penuh terus Rm3800 atau boleh booking harga 10% dulu Rm380. Bila dah siap pasang, anda terus bayar balance 90% Rm3420 kepada technician coway yang pasang tu atau boleh juga bayar kepada saya agen coway anda. Ansuran mudah 0% interest pun boleh dibuat melalui kad kredit terpilih.

Dengan Rm3800 itu, turut termasuk sekali ialah pakej Heart Servis. Asal ialah 1-tahun. Pakej heart servis ini merangkumi perkara-perkara berikut untuk 1-tahun bermula tarikh siap pasang:

  • Servis cucian mesin luaran dan dalaman tangki setiap 2-bulan.
  • Waranty kerosakan dan spare part.
  • Penukaran filter setiap 6, 12,18 & 24 bulan.

 

Yang datang buat servis di rumah anda biasanya perempuan yang dipanggil The Lady In Blue . Anda tak perlu call coway untuk datang servis. The lady in blue yang akan call anda beberapa hari sebelum untuk set kan tarikh & masa datang servis rumah anda.

 

Anda tentu tertanya-tanya selepas percuma 1-tahun tu, servis macam mana pula? Ok macam ni. Selepas 1-tahun yang percuma tu, anda boleh langgan Pakej Membership Heart Service secara tahunan atau bulanan. Untuk coway villaem seperti di bawah:

  • Rm680 setahun
  • Rm80 sebulan dengan kontrak 1-tahun.

 

Bila langgan anda akan dapat pakej Heart Service macam tahun pertama seperti di atas. Jadi jangan risau untuk beli penapis air coway secara cash. Ada servis untuk tahun-tahun seterusnya.

 

Promosi Pembelian [Cash] Bulan Mei 2017

Ada 2 promosi:

  • Diskaun 10%, beli pada harga RM3800 RM3420 dan anda akan dapat 1-tahun Heart Servis percuma.
  • Tiada diskaun, beli pada harga normal RM3800 tetapi anda akan dapat 2-tahun Heart Servis percuma.

 

Setelah tamat tempoh servis percuma, anda boleh ambil pula Pakej Heart Servis Membership. Untuk penapis air coway Villaem harga ialah Rm680 setahun atau Rm80 sebulan.

 

 

 

 

 

Sekalipun anda beli dengan harga penuh Rm3800, anda sebenarnya jimat Rm580 atau Rm300 berbanding beli pada harga diskaun 10%. Detail seperti gambar di bawah:

 

 

 

 

 

beli penapis air coway secara SEWA BELI

Maksud sewa beli ialah anda boleh menyewa mesin penapis air coway dengan membayar sewa bulanan kepada coway. Untuk coway villaem, Rm125 sebulan. Pembayaran secara autodebit melalui akaun bank simpanan ataupun melalui kad kredit (visa & mastercard sahaja).

Antara syarat-syarat asal untuk sewa beli (Villaem):

  • Bayaran pendaftaran cuma Rm200 sekali sahaja + sewa 1-bulan Rm125. Total bayaran permulaan Rm325.
  • Start bayar Rm125 bermula bulan ke-3 pasang. Coway akan ambil bayaran antara 1~7hb setiap bulan.
  • Kontrak wajib ialah selama 3-tahun. Selepas 3tahun, jika taknak guna boleh pulangkan balik kepada coway tanpa sebarang bayaran penalti. Bawah 3-tahun untuk pemulangan akan ada bayaran penalti. Tetapi jika selepas 3-tahun dan masih ingin guna, boleh teruskan sewa lagi macam biasa pada harga sama Rm125 sebulan. Dan sekiranya anda sewa sampai 5-tahun, Villaem akan jadi hakmilik anda.
  • Pakej Heart Service adalah PERCUMA sepanjang tempoh sewa iaitu dari 3-tahun sehingga ke 5-tahun.
  • Tahun ke-6 barulah anda langgan Pakej Membership Heart Service yang berharga Rm680 setahun atau Rm80 sebulan.

 

Promosi Pembelian [SEWA BELI] Bulan Mei 2017

  • Bayaran pendaftaran cuma Rm200 Rm50 sekali sahaja + sewa bulan Jun 2017 Rm125. Total bayaran permulaan Rm175 sahaja.
  • Start bayar Rm125 pada bulan Julai 2017. Coway akan ambil bayaran antara 1~7hb setiap bulan.

 

 

 

BEZA Cash dengan Sewa Beli

Perbezaan dibuat untuk tempoh 5-tahun penggunaan. Kenapa 5-tahun? Kerana untuk sewa beli, 5-tahun sewa akan jadi jadi hakmilik. Detail seperti di bawah:

 

 

 

Kesimpulan

Secara keseluruhannya, beli penapis air coway secara cash lebih jimat berbanding beli penapis air coway secara sewa beli. Walaubagaimana pun perbezaan tidaklah terlalu besar diantara Rm290 ke Rm1710 dalam tempoh 5-tahun. Jika beli cash, mesti prihatin kepada tempoh expired Heart Servis Membership. Jika sewa beli, tak perlu smpai 5-tahun.

Apapun terpulang kepada keselesaan anda kerana apa yang lebih penting ialah rumah anda ada pasang penapis air coway.

 

 

Tempah Sekarang

So macam mana? Jelas tak? saya harap anda jelaslah dengan pilihan bayaran untuk beli penapis air coway ini. Semua harga di atas hanya SAH untuk promosi bulan ini Mei 2017 sahaja.

Jadi jika anda telah buat keputusan sama ada beli penapis air coway secara cash atau sewa beli, izinkan saya untuk uruskan tempahan penapis air coway untuk rumah anda. Hubungi saya melalui cara-cara di bawah:

 

 

 

 

 

 

 

 

Jumpa Anda,

Atiqullah Mohamed Daud
Agen Coway
Email: produkcoway@gmail.com
Call/SMS/WhatsApp: 019-6202209

 

>>Baca Apa kata Prof Dr Tentang Air RO >>Baca detail Penapis Air Coway Villaem

Comments (0)

Saya agen coway shah alam yang boleh uruskan tempahan penapis air coway anda secepat mungkin May 1, 2017

Anda nak pasang penapis air coway untuk rumah anda yang terletak di Shah Alam, Selangor? Jika ya, izinkan saya Atiqullah Mohamed Daud uruskan tempahan anda kerana saya adalah agen coway shah alam secara sepenuh masa dan saya akan pastikan rumah anda di shah alam ada penapis air coway secepat mungkin.

 

WhatsApp KLIK SINI

 

Temujanji boleh di rumah, ofis atau di mana-mana sekitar shah alam seperti di Tesco Shah Alam. Hanya perlu hubungi saya dahulu ditalian 0196202209 dan saya akan datang berjumpa anda dengan kadar segera.

 

 

 

Atau paling baik ialah kita berjumpa di rumah anda di Shah Alam ini kerana saya boleh periksa tekanan air di rumah anda kerana penapis air coway yang anda nak pasang ini sangat halus tapisan, maka tekanan yang sedikit kuat diperlukan. Jika perlu, saya akan cadangkan penggunaan pam air untuk lebih kuat serta stabilkan tekanan air.

 

Selain itu, anda juga boleh tunjukkan saya tempat untuk anda pasang penapis air coway ini. Bolehla saya lihat adakah sesuai atau tidak dan apa cadangan yang terbaik supaya masa pemasangan nanti berjalan dengan lancar.

 

Anda boleh share location rumah anda melalui Whatsapp dengan klik WHATSAPP SINI atau anda boleh SMS saya alamat rumah shah alam anda ditalian 0196202209. Saya akan balas segera.

 

Jumpa Anda,

Atiqullah Mohamed Daud
Agen Coway Shah Alam
Email: produkcoway@gmail.com
Call/SMS/WhatsApp: 019-6202209
www.wasap.my/60196202209

.

Comments (0)

kenapa homedec pada 28~1 Mei 2017 di klcc adalah masa terbaik untuk tempah penapis air coway April 28, 2017

Yeayyy…HOMEDEC Kembali Lagi! Hari ini jumaat 28 April 2017 adalah hari pertama bagi pameran hiasan dalaman dan luaran bagi rumah. Homedec ini akan berlangsung di klcc atau Kuala Lumpur Convention Centre dari hari ini sehingga 1 Mei 2017 bermula jam 10pagi sehingga 8malam.

 

 

Bagi anda yang ingin membeli penapis air coway untuk kegunaan rumah anda, sekarang adalah masa yang terbaik kerana coway telah menawarkan promosi yang cukup menarik kepada anda sempena pameran homedec 2017 ini. Bukan setakat harga promosi namun pelbagai free gift atau hadiah percuma untuk anda yang membeli penapis air coway sepanjang homedec 2017 ini berlangsung. Berita kurang baiknya, stok free gift adalah terhad kepada siapa cepat dia dapat.

 

Berita baiknya, anda tidak perlu pergi pun ke KLCC untuk dapatkan harga promosi + free gift penapis air coway ini. Cukup dengan anda call atau sms  saya di talian 0196202209.

 

Atau anda boleh WhatsApp saya dengan klik sini http://www.wasap.my/60196202209/PromosiCowayHomedec atau klik je gambar di bawah ini:

 

 

Promosi penapis air coway sempena homedec 2017 hanya untuk 4 hari sahaja bermula 28 April ~ 1 Mei 2017. Masa sangat terhad. Jadi hubungi saya Atiq agen coway kuala lumpur anda secepat mungkin.

 

Atiqullah Mohamed Daud
Email: produkcoway@gmail.com
Call/SMS/WhatsApp: 019-6202209
www.wasap.my/60196202209

.

Comments (0)

Penjelasan Prof Dr ini tentang air reverse osmosis (RO) boleh menjadi sebab kukuh untuk kita memilih penapis air coway April 23, 2017

Coway percaya setiap orang patut minum air yang sangat bersih. Air yang bebas dari segala bahan-bahan asing yang boleh memudaratkan buah pinggang. Sistem tapisan penapis air coway menggunakan teknologi membrane sehalus 0.0001 mikron. Dengan kehalusan ini hanya molekul-molekul air sahaja berjaya melepasinya manakala bahan-bahan lain akan tertapis keluar. Maka kita akan dapat air yang sangat bersih dan tulen yang dikenali juga dengan nama air RO.

 

Masih ragu-ragu untuk minum air RO? Tonton video di bawah ini dan dengar sendiri apa kata saintis muda Malaysia Prof Dr Ahmad Fauzi tentang air reverse osmosis atau RO.

 

 

 

Kesimpulan:

  • Air RO tidak mempunyai atau terlalu sedikit pepejal terlarut atau Total dissolved solids (TDS) atau bahasa yang mudah faham ialah bahan-bahan asing selain molekul-molekul air.
  • Pepejal terlarut inilah yang tidak dikehendaki oleh badan.
  • Minda masyarakat mengenai air RO merbahaya kerana tidak mempunyai mineral perlu ditukar kerana benar badan kita memerlukan mineral tetapi mineral organik daripada sumber makanan seperti buah-buahan atau sayur-sayuran kerana mudahnya mineral-mineral itu diserap oleh badan.
  • Manakala mineral yang berada didalam air merupakan mineral tak organik yang tidak mudah diserap oleh badan. Maka apabila badan tidak dapat serap, maka ia akan menyerang buah pinggang dan buah pinggang akan lebih ‘panas’. Masalah besar sedang berlaku.
  • Masyarakat patut jelas bahawa air reverse osmosis atau RO adalah air yang terbaik kerana dari segi ketulenannya.
  • Badan kita nak benda-benda yang tulen.
  • Badan kita nak mineral tetapi dari sumber buah-buahan atau sayur-sayuran.

 

 

Penapis Air Coway model Villaem

Mesin penapis air coway Villaem ini menggunakan teknologi reverse osmosis atau RO. Jadi jangan ragu-ragu lagi, pilihlah penapis air coway untuk bekalan air tulen minuman anda sekeluarga. Tiada tolak ansur kepada benda-benda yang masuk kedalam tubuh badan kita. Badan kita nak benda-benda yang bersih dan tulen sahaja.

 

Info lanjut penapis air coway Villaem? KLIK SINI

 

 

 

 

Atiqullah Mohamed Daud
Email: produkcoway@gmail.com
Call/SMS/WhatsApp: 019-6202209
www.wasap.my/60196202209

.

Comments (0)

Kenapa penapis air coway ini menjadi pilihan terbaik ibu-bapa untuk bancuh susu April 6, 2017

“KAMI TIDAK PERNAH GUNA PENAPIS AIR COWAY sehinggala…kami mendapat cahaya mata kami yang pertama atau secara tepatnya apabila kami mahu membancuh susu botolnya yang pertama. Melihat tubuhnya yang kecil tetapi amat comel dimata kami, terbit perasaan risau bersihkah air paip yang dimasak ini untuk kami bancuh susu formula botolnya yang pertama dan seterusnya. Dan kami memang tak suka risau dan mengambil langkah pencegahan awal-awal. Akhirnya…buat pertama kalinya kami membeli dan mengguna penapis air coway setiap hari dari tahun 2012 sehingga ke tahun ini 2017” ~ Puan Sal, Selangor.

 

Penapis Air Coway Villaem dengan Tapisan RO

 

penapis air coway

 

.

 

Fungsi Unik Ini Hanya Ada Pada Model Villaem iaitu [SUHU AIR BOLEH UBAH-UBAH AUTOMATIK]

  • SUHU PANAS boleh diubah diantara paling panas[Hot] 97degree sehingga ke suhu suam[warm] 45degree. Hanya perlu pusing sahaja tombol ke posisi panas tahap mana yang anda nak guna. Untuk bancuh susu botol, pusing sahaja paling bawah ke warm.
  • Ada CHILD LOCK untuk keselamatan anak-anak.

 

Pusing tombol ikut panas tahap mana yang anda nak

 

 

  • SUHU SEJUK boleh diubah diantara paling sejuk[Cold] 4degree sehingga ke suhu persekitaran anda[Ambient]. Hanya perlu pusing sahaja tombol ke posisi sejuk tahap mana yang anda nak guna. Jika nak minum air suhu biasa, pusing sahaja ke paling bawah Ambient

 

Pusing tombol ikut sejuk tahap mana yang anda nak

 

 

  • MOOD LAMP akan automatik nyala bilamana persekitaran menjadi gelap. Tak perlu buka lampu dapur untuk bancuh susu anak kerana cahaya dari lampu penapis air coway ini cukup terang. Fungsi ini boleh di ON/OFF kan.

 

 

 

 

Sistem Tapisan REVERSE OSMOSIS[RO]

 

 

Jika komponen terpenting kereta ialah enjin maka bagi penapis air coway Villaem ini, komponen utamanya ialah Filter RO. Filter RO ini sehalus 0.0001 mikron. Sangat-sangat halus maka ia boleh menyingkirkan segala jenis pencemaran serta benda-benda asing yang merbahaya didalam air yang kita tidak boleh nampak melalui mata kasar seperti virus, bakteria malahan heavy metal.

Contoh heavy metal yang ada didalam air yang mungkin kita biasa dengar ialah Merkuri, Arsenik dan plumbum. Bahan-bahan ini amat sukar untuk dimusnahkan maka tersangatlah bahaya jika kita minum air yang mengandungi bahan-bahan tersebut kerana badan kita tidak boleh menyingkirkannya melalui sistem perkumuhan. Jadi ia akan berkumpul sedikit demi sedikit didalam tubuh badan kita. Kesan jangka masa panjang, tubuh kita akan diracun.

Oleh itu, amat penting untuk memastikan bahan-bahan tersebut tidak memasuki tubuh badan kita dan tidak sesekali memasuki tubuh badan bayi dan anak-anak kita yang masih lemah itu. Heavy metal saiznya sangat halus tetapi filter RO penapis air coway lagi lagi lagi sangat halus. Heavy metal akan tertapis dan kita akan menikmati air yang sangat-sangat bersih tulen.

 

.

 

>>Baca juga APA KATA PROF DR TENTANG AIR RO
>>Baca juga APA KATA PROF DR TENTANG AIR RO

 

 

Pemasangan & Sistem Isian Air

 

 

 

Penyambungan akan dibuat ke sumber air dapur rumah anda. Biasanya di pili air sinki. Ada 2 tiub iaitu Oren untuk air paip masuk ke mesin penapis air coway dan biru untuk air buangan filter RO. Air buangan ini secara mudahnya adalah air bilasan filter RO yang ada bahan-bahan tercemar itu supaya filter RO sentiasa bersih setiap masa. Apabila tangki simpanan air di dalam mesin penapis air coway rendah, ia akan diisi semula secara automatik dan anda akan lihat air buangan tiub biru akan mengalir keluar. Apabila kesemua tangki telah penuh, ia akan automatik stop isi dan air buangan juga akan berhenti.

Air buangan filter RO ini sebenarnya bersih dan anda boleh tadah untuk kegunaan luaran seperti membasuh, menyiram pokok, mencuci lantai, tandas dan sebagainya. Minum je tak boleh.

 

Casing

Casing untuk tiub oren dan biru turut dipasang supaya tahan lama dan paling penting supaya pemasangan di dapur anda nampak kemas dan bergaya.

 

 

 

 

 

TAWARAN ISTIMEWA PEMBELIAN PADA BULAN [MEI] 2017

 

(A) Cash/Tunai serta Ansuran 0% faedah kad kredit terpilih. Ada 2 pilihan:

  • Diskaun 10%, beli pada harga RM3800 RM3420 dan anda akan dapat 1-tahun servis percuma.
  • Tiada diskaun, beli pada harga normal RM3800 tetapi anda akan dapat 2-tahun servis percuma.

 

Sekalipun anda beli dengan harga penuh Rm3800, anda sebenarnya jimat Rm300 berbanding beli pada harga diskaun 10%.

 

Setelah tamat tempoh servis percuma, anda boleh ambil pula Pakej Servis Membership. Untuk penapis air coway model Villaem harga ialah Rm680 setahun atau Rm80 sebulan.

 

 

 

 

 

(B) SewaBeli RM125 sebulan melalui akaun bank atau kad kredit.

  • Bayaran pendaftaran cuma Rm200 Rm50 sekali sahaja + sewa bulan Jun 2017 Rm125. Total bayaran permulaan Rm175.
  • Start potong Rm125 bulan Julai 2017 antara 1~7hb setiap bulan.
  • Kontrak wajib ialah selama 3tahun. Selepas 3tahun, jika taknak guna boleh pulangkan balik kepada coway tanpa sebarang bayaran penalti. Bawah 3tahun untuk pemulangan akan ada bayaran penalti. Tetapi jika selepas 3tahun dan masih ingin guna, boleh teruskan sewa lagi macam biasa pada harga sama Rm125 sebulan. Dan sekiranya anda sewa sampai 5-tahun, Villaem akan jadi hakmilik anda.
  • Servis, Waranty dan Penukaran Filter PERCUMA sepanjang tempoh anda sewa iaitu dari 3tahun sehingga ke 5tahun.
  • Tahun ke-6 barulah anda ambil Servis Membership yang berharga Rm680 setahun atau Rm80 sebulan.

 

 

 

 

The Lady In Blue

  • Mereka akan datang setiap 2 bulan ke rumah anda untuk buat servis mesin penapis air coway anda.
  • Mereka akan jaga dan monitor mesin penapis air coway anda supaya sentiasa berfungsi dengan baik setiap masa.
  • Anda boleh bertanya atau utarakan apa-apa masalah kepada mereka ini.
  • Anda tidak perlu call mereka, mereka yang akan call anda bila tiba waktu untuk servis dan penukaran filter.

 

 

 

 

TEMPAH SEKARANG

 

Sekiranya anda baca dari atas ke bawah, saya percaya anda akan jelas tentang penapis air coway Villaem ini, baik dari segi fungsi, teknologi tapisan, harga serta pakej servis. Semua telah diperincikan. Tiada sebarang kos-kos tersembunyi. Sekarang, tinggal action anda sahaja.

Jangan tunggu lama-lama lagi. Promosi berubah-ubah setiap bulan. Bulan Mei ini masa yang terbaik untuk tempah penapis air coway ini. Tempah sekarang melalui salah satu cara paling selesa anda dibawah:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

p/s: Nak tengok model-model lain? Download katalog coway 2017. KLIK SINI

 

>>Baca juga APA KATA PROF DR TENTANG AIR RO

Comments (0)

penapis air coway | Download Katalog Produk Coway Terkini 2016 January 13, 2016

Assalamualaikum & Selamat Sejahtera,

Download katalog produk penapis air coway dan lain-lain terkini 2016. Klik gambar di bawah::

Sekiranya anda berminat untuk menempah atau mempunyai pertanyaan tentang penapis air coway atau mana-mana produk didalam katalog ini, boleh terus hubungi saya ATIQ di talian +60196202209 (Call | WhatsApp)

Comments (0)
Tags: Categories: Download

penapis air coway | Promosi Penapis Air Coway Disember 2015 November 27, 2015

Assalamualaikum & Selamat Sejahtera,

Berita Baik! Untuk anda yang belum lagi bertukar ke penapis air coway, bulan 12 ini coway ada menawarkan promosi istimewa diskaun hebat.

Hanya Rm335 permulaan sahaja anda boleh memiliki 2 produk utama coway iaitu penapis air coway model Villaem & penapis udara coway Lombok II.

penapis-air-coway-promo2015

 

Penapis air coway model Villaem ini sesuai untuk anda yang mempunyai ahli keluarga sehingga 10 orang. Bila anda pakai penapis air coway ini, anda tidak akan mengalami masalah untuk dapatkan air yang bersih untuk kegunaan seisi keluarga. Sama ada untuk minum harian, buat susu, masak nasi, buat air panas,sejuk semuanya sangat mudah & cepat dengan penapis air coway model Villaem ini.

 

penapis-air-coway-villaem

 

penapis-air-coway-villaem-2

 

penapis-air-coway-villaem-spesifikasi

 

Jadi, sekiranya anda berminat dengan promosi kombo ini, hubungi saya ATIQ di talian 0196202209 atau KLIK SINI untuk setkan tarikh & masa temujanji di tempat anda.

Terima Kasih

Comments (0)
Tags: Categories: Promosi

penapis air coway | Penapis Air Coway Jenis Alkali INCEPTION November 25, 2015

Assalamualaikum & Selamat Sejahtera,

Hari ini saya sangat gembira kerana Coway (M) Sdn Bhd akhirnya telah mengeluarkan satu mesin penapis air yang menghasilkan air ALKALI iaitu model INCEPTION dengan kod produk CHPE-250NF.

penapis-air-coway-inception

 

Dan ini adalah specifikasi model Inception:

penapis-air-coway-inception-specification

 

Model Inception ini sangat sesuai untuk anda yang inginkan penjimatan ruang dimana model ini merupakan satu-satunya mesin yang menggabungkan antara AIR BERSIH dengan AIR ALKALI

 

penapis-air-coway-inception-1

 

Antara KEISTIMEWAAN model Inception ini adalah ianya merupakan mesin 2-IN-1 di mana di sebelah kanan adalah untuk anda nikmati AIR BERSIH dengan suhu PANAS SEJUK & BIASA macam model-model penapis air coway yang lain, manakala yang disebelah kiri pula adalah AIR ALKALI yang bermutu tinggi dimana air alkali ini hanya akan dihasilkan disaat anda perlukan sahaja.

penapis-air-coway-inception-2

 

Untuk air alkali, anda akan menikmati 3 pH air yang sesuai untuk amalan kesihatan tubuh badan manusia iaitu

  1. Low = 8.5
  2. Medium = 9.0
  3. High = 9.5

Mengikut kajian yang dijalankan oleh coway R&D Center di University of Seoul, tubuh badan manusia hanya sesuai untuk terima air yang mempunyai ph 6.5 ~ 9.5 sahaja. pH yang lebih tinggi daripada ini, besar kemungkinan boleh memudaratkan tubuh badan manusia.

Oh ya, keistimewaan air alkali melalui mesin inception ini adalah, anda dapat juga menikmati air alkali yang bersuhu BIASA & SEJUK. Pertama di Malaysia.

 

penapis-air-coway-inception-3

 

Mesin Inception ini akan hasilkan air alkali HANYA jika anda inginkan air alkali. Maknanya, air alkali ini tidak disimpan didalam tangki.

Satu perkara lagi, air alkali ini dihasilkan melalui proses ELEKTROLISIS di mana 2 rod ini akan dibersihkan terlebih dahulu sebelum air alkali di hasilkan. Jadi ianya sangat-sangat segar, bersih & asli dari segi pH nya.

 

penapis-air-coway-inception-5

 

Cara penggunaan yang dicadangkan untuk air alkali inception ini adalah seperti berikut:

 

penapis-air-coway-inception-6

 

Jadi secara kesimpulannya, mesin penapis air coway model Inception ini amat SESUAI untuk anda yang mengalami masalah di bahagian perut seperti PENGHADAMAN akibat daripada asid yang tinggi didalam tubuh badan. Ini disebabkan oleh persekitaran & gaya hidup yang stress & pemakanan yang tidak seimbang.

Dan juga untuk anda yang ingin minum air bersih yang bersuhu Panas Sejuk & Biasa dengan segera.

 

penapis-air-coway-inception-7

 

Jadi sekiranya anda berminat dengan penapis air coway beralkali ini, anda boleh hubungi saya di talian 019.620.2209 (call, sms, whatsapp, telegram) untuk setkan appointment di rumah / ofis anda. Anda boleh dapatkannya secara TUNAI, SEWABELI ataupun ANSURAN mudah kad kredit 0% faedah.

  • Tunai/Ansuran = RM7500.00
  • SewaBeli = RM195.00

Atau anda KLIK SINI untuk setkan appointment.

Terima kasih.

Comments (0)