PENAPIS AIR COWAY
Ke Arah Kesihatan Lebih Baik Bersama COWAY

Kelebihan Penapis Air Coway April 28, 2014


kelebihancoway

Assalamualaikum w.b.t,

Sekiranya anda tertanya-tanya apakan kelebihan penapis air coway ini, adakah ianya berbaloi untuk anda beli?

Saya akan terangkan berdasarkan pengalaman saya sendiri yang masih guna penapis air model Sally hampir 2.5 tahun. Kelebihan penapis air coway ialah:

  1. Anda akan dapat bekalan air bersih untuk diminum di rumah anda pada bila-bila masa sahaja yang anda nak. Tak payah nak jerang air paip dulu, tunggu sejuk dan barulah boleh minum. Dan tak payah susah-susah angkut air mineral seminggu sekali, buang masa dan buat penat badan sahaja. Dengan mesin penapis air coway, anytime anda boleh minum air bersih tanpa rasa ragu-ragu.
  2. Menjimatkan masa dan tenaga. Lebih-lebih lagi jika anda ada anak kecil yang selalu minum susu. Larat ke anda setiap kali bayi anda nak minum susu, anda kena panaskan air dulu, tambah pula dengan air suam barulah bayi anda dapat minum. Kalau sesekali mungkin larat, tapi kalau tiap-tiap malam kul 3,4 pagi larat ke? Dengan coway, air panas tersedia 24 jam. Anda ada duit apa salahnya tukarkan duit anda itu sedikit dengan masa rehat yg lebih lama.
  3. Dari segi servis dan penukaran filter. Penapis air amat-amat memerlukan penjagaan yang berkala dari segi servis dan filter. Jika anda guna penapis air tetapi buat acuh tak acuh tentang penukaran filter, tidak ada gunanya juga bahkan air yang anda minum itu lebih bahaya sebab terkumpulnya bahan-bahan tercemar. Dengan Coway, anda tidak perlu risau. Coway sendiri akan jaga penapis air anda itu dari segi servis dan penukaran filter secara berkala. Tugas anda hanya guna dan bayor je. Iyelah anda ada duit, buat apa nak susah-susah beli,tukar filter sendiri, serahkan pada yang pakar je. Dan untuk pengetahuan anda, servis dan penukaran filter adalah PERCUMA sahaja!

 

Saya rasa itu antara kelebihan utama yang membuatkan saya memilih penapis air coway. Jika anda masih ragu-ragu ingatlah kalau bukan untuk anda sekalipun, mungkin untuk anak-anak anda, suami anda, ibu bapa anda yang memerlukan air minuman yang bersih.

Oklah, jika anda nak memiliki penapis air coway ini, boleh hubungi saya, Atiq di talian 019-620 2209. InsyaAllah saya akan rekemenkan model yang terbaik dan sesuai untuk kegunaan anda sekeluarga.

Terima KasihTERKINI: Model terbaru coway 2018 OMBAK khas untuk pasaran Malaysia. Info lanjut klik gambar dibawah ⤵