PENAPIS AIR COWAY
Ke Arah Kesihatan Lebih Baik Bersama COWAY

penapis air coway | Model Penapis Air Terbaru & Tercanggih VILLAEM October 30, 2014


Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera,

Hari ini saya ingin memperkenal kepada anda semua tentang model penapis air coway yang paling latest & canggih di pasaran Malaysia ini.

Model ini di namakan VILLAEM dengan kod produk CHP-08AR. Ciri-ciri unik model ini ialah:

1) Anda boleh ubah suhu AIR PANAS dari 95C ~ 45C . Di mana pada suhu 95C ianya adalah air panas, manakala pada 45C ianya ‘warm water’, terasa hangat tetapi boleh minum terus tanpa perlu campur air suam lagi. Jadi sekiranya anda tak berapa gemar minum air suam, warm water mungkin pilihan anda.

2) Begitu juga dengan pilihan air suam & air sejuk. Anda boleh laras suhu kedua-duanya sama ada untuk lebih sejuk ataupun lebih suam. Ianya macam kita campurkan antara air sejuk + air suam, tetapi dengan Villaem ianya secara automatik. Mudah dan menarik kan?

3) Mempunyai internal Pump Booster. Jadi sekiranya rumah/pejabat anda mempunyai tekanan air yang rendah, jangan risau, dengan Villaem ianya boleh dipasang di rumah anda tanpa anda perlu beli pump air tambahan.

Itu 3 ciri-ciri utama Villaem berbanding dengan model-model sebelum ini. Jumlah air untuk Villaem ialah:

a) Tangki Suam : 6.4L
b) Tangki Sejuk : 3.7L
3) Tangki Panas : 1.2L

Berdasarkan jumlah kandungan air, model ini amat sesuai untuk ahli keluarga seisi rumah 1~10 orang. Lebih pun boleh sebenarnya kerana ianya auto refill dan tangki-tangki tesebut hanya untuk kegunaan dalam satu-satu masa.

Model Villaem ini berharga RM3800 untuk Tunai/Ansuran 0% kad kredit, dan RM125 sebulan untuk sewa beli selama 5 tahun.

**PROMOSI SEKARANG: DISKAUN 10% UNTUK TUNAI/ANSURAN & DISKAUN 20% JIKA ANDA INGIN TRADE-IN SEBARANG MODEL PENAPIS AIR SEDIA ADA ANDA!

10% DISKAUAN = RM3420, Jimat RM380

20% DISKAUN = RM3040, Jimat RM760

Sekiranya anda berminat atau ingin mengetahui dengan lebih lanjut tentang penapis air coway ini, boleh hubungi saya ATIQ di talian 019-6202209 atau klik DI SINI untuk set kan tarikh appointment di rumah anda sendiri. Percuma sahaja.

 

penapisaircoway1 penapisaircoway2 penapisaircoway3 penapisaircoway4 penapisaircoway5 penapisaircoway6 penapisaircoway7 penapisaircoway8TERKINI: Model terbaru coway 2018 OMBAK khas untuk pasaran Malaysia. Info lanjut klik gambar dibawah ⤵Tags: Categories: info