PENAPIS AIR COWAY
Ke Arah Kesihatan Lebih Baik Bersama COWAY

penapis air coway | Penapis Air Coway Jenis Alkali INCEPTION November 25, 2015


Assalamualaikum & Selamat Sejahtera,

Hari ini saya sangat gembira kerana Coway (M) Sdn Bhd akhirnya telah mengeluarkan satu mesin penapis air yang menghasilkan air ALKALI iaitu model INCEPTION dengan kod produk CHPE-250NF.

penapis-air-coway-inception

 

Dan ini adalah specifikasi model Inception:

penapis-air-coway-inception-specification

 

Model Inception ini sangat sesuai untuk anda yang inginkan penjimatan ruang dimana model ini merupakan satu-satunya mesin yang menggabungkan antara AIR BERSIH dengan AIR ALKALI

 

penapis-air-coway-inception-1

 

Antara KEISTIMEWAAN model Inception ini adalah ianya merupakan mesin 2-IN-1 di mana di sebelah kanan adalah untuk anda nikmati AIR BERSIH dengan suhu PANAS SEJUK & BIASA macam model-model penapis air coway yang lain, manakala yang disebelah kiri pula adalah AIR ALKALI yang bermutu tinggi dimana air alkali ini hanya akan dihasilkan disaat anda perlukan sahaja.

penapis-air-coway-inception-2

 

Untuk air alkali, anda akan menikmati 3 pH air yang sesuai untuk amalan kesihatan tubuh badan manusia iaitu

  1. Low = 8.5
  2. Medium = 9.0
  3. High = 9.5

Mengikut kajian yang dijalankan oleh coway R&D Center di University of Seoul, tubuh badan manusia hanya sesuai untuk terima air yang mempunyai ph 6.5 ~ 9.5 sahaja. pH yang lebih tinggi daripada ini, besar kemungkinan boleh memudaratkan tubuh badan manusia.

Oh ya, keistimewaan air alkali melalui mesin inception ini adalah, anda dapat juga menikmati air alkali yang bersuhu BIASA & SEJUK. Pertama di Malaysia.

 

penapis-air-coway-inception-3

 

Mesin Inception ini akan hasilkan air alkali HANYA jika anda inginkan air alkali. Maknanya, air alkali ini tidak disimpan didalam tangki.

Satu perkara lagi, air alkali ini dihasilkan melalui proses ELEKTROLISIS di mana 2 rod ini akan dibersihkan terlebih dahulu sebelum air alkali di hasilkan. Jadi ianya sangat-sangat segar, bersih & asli dari segi pH nya.

 

penapis-air-coway-inception-5

 

Cara penggunaan yang dicadangkan untuk air alkali inception ini adalah seperti berikut:

 

penapis-air-coway-inception-6

 

Jadi secara kesimpulannya, mesin penapis air coway model Inception ini amat SESUAI untuk anda yang mengalami masalah di bahagian perut seperti PENGHADAMAN akibat daripada asid yang tinggi didalam tubuh badan. Ini disebabkan oleh persekitaran & gaya hidup yang stress & pemakanan yang tidak seimbang.

Dan juga untuk anda yang ingin minum air bersih yang bersuhu Panas Sejuk & Biasa dengan segera.

 

penapis-air-coway-inception-7

 

Jadi sekiranya anda berminat dengan penapis air coway beralkali ini, anda boleh hubungi saya di talian 019.620.2209 (call, sms, whatsapp, telegram) untuk setkan appointment di rumah / ofis anda. Anda boleh dapatkannya secara TUNAI, SEWABELI ataupun ANSURAN mudah kad kredit 0% faedah.

  • Tunai/Ansuran = RM7500.00
  • SewaBeli = RM195.00

Atau anda KLIK SINI untuk setkan appointment.

Terima kasih.TERKINI: Model terbaru coway 2018 OMBAK khas untuk pasaran Malaysia. Info lanjut klik gambar dibawah ⤵