PENAPIS AIR COWAY
Ke Arah Kesihatan Lebih Baik Bersama COWAY

penapis air coway | Appointment Keluarga Tuan Fikri September 10, 2014

Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera,

Alhamdulillah selesai penerangan & tempahan penapis air coway model SALLY untuk keluarga Tuan Fikri TUDM Sg. Besi. Best sangat rasanya apabila customer faham apa yang seorang Health Planner cuba sampaikan iaitu “pentingnya minum air yang BERSIH & tiada yang lebih berbaloi dalam berbelanja selain dapat memberi air yang BERSIH untuk dirinya serta keluarganya” Tahniah dan terima kasih Tuan Fikri!

Bagi anda yang ingin mengetahui dengan lebih lanjut tentang penapis air coway ini, boleh hubungi saya ATIQ di talian 019-6202209 atau klik DI SINI untuk set kan tarikh appointment di rumah anda sendiri. Percuma sahaja.

penapis air coway

Comments (0)

PROMOSI OGOS 2014 August 19, 2014

Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera,

Saya ada berita baik!!

Sepanjang bulan Ogos 2014 ini, pihak Coway (M) Sdn Bhd masih menawarkan diskaun istimewa sebanyak 10% untuk semua model penapis air coway.

Apa lagi cepat buat Temujanji di rumah anda. Klik sini -> http://penapisaircoway.com/request-demo/

 ATAU

anda boleh hubungi saya ATIQ di talian 019-6202209 untuk tempahan/khidmat nasihat secara percuma!

Harga DISKAUN Penapis Air Coway:

[✔] Petit = asal RM3700, sekarang RM3330, jimat RM370!
[✔] Mach = asal RM3500, sekarang RM3150, jimat RM350!
[✔] Sally = asal RM4400, sekarang RM3960, jimat RM440!
[✔] Value = asal RM2500, sekarang RM2250, jimat RM250!
[✔] Metro = asal RM4600, sekarang RM4140, jimat RM460!

*Hanya untuk pembelian Tunai dan Ansuran kad kredit sahaja.

penapis air coway

Comments (0)

penapis air coway | Appointment Keluarga En.Amin August 5, 2014

Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera,

Alhamdulillah, semalam En.Amin dan Isterinya telah mengambil penapis air coway model Sally untuk kegunaan harian mereka. Tiada yang lebih berbaloi dalam berbelanja selain dapat memberi air bersih untuk diri sendiri, isteri serta anak perempuannya yang baru berusia 2 tahun. Tahniah dan terima kasih En.Amin!

Bagi anda yang ingin mengetahui dengan lebih lanjut tentang penapis air coway ini, boleh hubungi saya ATIQ di talian 019-6202209 untuk set kan tarikh appointment di rumah anda sendiri. Percuma sahaja.

penapis air coway sally

Comments (0)

penapis air coway | promosi julai 2014 July 5, 2014

Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera,

Selamat berpuasa! Hari ini saya ada satu berita baik khasnya untuk anda yang berminat untuk membeli produk-produk Coway terutamanya penapis air.

Sepanjang bulan Julai 2014 ini, pihak Coway (M) Sdn Bhd telah menawarkan diskaun istimewa sebanyak 10% untuk semua model penapis air coway. Apa lagi cepat hubungi saya ATIQ di talian 019-6202209 untuk tempahan/khidmat nasihat secara percuma!

Harga DISKAUN Penapis Air Coway:

[✔] Petit = asal RM3700, sekarang RM3330, jimat RM370!
[✔] Mach = asal RM3500, sekarang RM3150, jimat RM350!
[✔] Sally = asal RM4400, sekarang RM3960, jimat RM440!
[✔] Value = asal RM2500, sekarang RM2250, jimat RM250!
[✔] Metro = asal RM4600, sekarang RM4140, jimat RM460!

*Hanya untuk pembelian Tunai dan Ansuran kad kredit sahaja.

penapis-air-coway_promosiJulai2014

Comments (0)

penapis air coway | harga baru mulai 1 julai 2014 July 1, 2014

Assalamualaikum w.b.t,

Selamat Berpuasa!

Mulai hari ini Selasa 01 julai 2014, harga bagi semua model penapis air coway adalah seperti gambar di bawah:

Bagi anda yang masih fikir-fikir untuk membeli penapis air coway ini, jangan tangguhkan lagi hasrat anda itu, cepat hubungi saya ATIQ di talian 019-6202209 (call/wassap) untuk tempahan atau khidmat nasihat percuma.

penapisaircoway_hargabaru

Comments (0)

Penapis Air Coway – harga penapis air coway akan naik 1 Julai 2014 June 24, 2014

Assalamualaikum w.b.t

Harga penapis air coway, semua model akan naik bermula 1 Julai 2014 termasuk Cash/Ansuran serta Sewa Beli.

Sekiranya anda memang berhajat untuk mendapatkan penapis air coway, saya cadangkan anda jangan berlengah lagi. Hubungi saya Atiq segera di talian 019-6202209 (Call/WhatsApp).

Harga sekarang penapis air coway:

[✔] Petit = asal RM3400, sekarang RM3060, jimat RM340!
[✔] Mach = asal RM3200, sekarang RM2880, jimat RM320!
[✔] Sally = asal RM4000, sekarang RM3600, jimat RM400!
[✔] Value = asal RM2300, sekarang RM2070, jimat RM230!
[✔] Metro = asal RM4200, sekarang RM3780, jimat RM420!

*Hanya untuk pembelian Tunai dan Ansuran kad kredit sahaja.

harga penapis air coway

 

Comments (0)

penapis air – ciri-ciri yang patut ada sebelum anda membeli penapis air June 21, 2014

Setiap rumah patut mempunyai satu penapis air. Walaupun pada zahirnya air yang keluar dari pili nampak jernih dan bersih, hakikatnya banyak bahan-bahan kotor terdapat di dalam air tersebut yang tidak dapat dilihat oleh mata kasar kita.

Bakteria, Virus antara contoh benda asing yang tidak dapat dilihat dengan mata kasar.

Jadi persoalannya, banyak brand penapis air ada dijual diluar sana, yang mana satu patut anda pilih?

Pada pandangan saya, ciri-ciri penapis air yang patut anda pilih ialah:

1) Mempunyai 3 suhu iaitu PANAS, SUAM (BILIK) dan SEJUK. Ini kerana, 3 suhu air tersebut memang diperlukan setiap hari. Adalah sangat tidak digalakkan untuk kita memanaskan air yang telah ditapis ke dalam cerek/heater. Ini kerana, kebersihan air yang telah ditapis sebelum itu, kini telah menjadi TIDAK PASTI. Yang terbaik, pilih penapis air yang tersedia air panas supaya anda boleh terus guna air panas tersebut tanpa perlu buat apa-apa kerja tambahan yang boleh menjejaskan kualiti air tapisan tersebut.

Begitu juga dengan air sejuk, adalah sangat tidak elok menyejukkan air di dalam peti sejuk kerana di dalam peti sejuk biasanya penuh dengan bahan mentah seperti ikan, daging, sayur dan sebagainya mengakibatnya air sejuk itu terdedah dengan pelbagai kekotoran dan bau yang kurang menyenangkan.

2) Penyambungan terus dari pili air. Anda tentu tidak mahu isi air secara manual. Iyela buat penat dan buang masa sahaja. Refill secara automatik dengan penyambungan terus dari pili air dapur anda. Segelas anda ambil, segelas juga akan terus di isi semula.

3) Tapisan air menggunakan TEKNOLOGI REVERSE OSMOSIS (RO). Hanya melalui teknologi RO, air yang dijamin bersih berjaya di peroleh. TIADA MINERAL? Persoalannya, anda nak air yang confirm bersih atau tidak? Mineral boleh didapati melalui makanan. Janganla minum air bersih je, makan pun kena jugak tau.

4) HALAL dan ada SIRIM. Ini kriteria wajib ada. Jika penapis air tersebut di sahkan Halal serta ada kualiti Sirim, maka anda gunalah penapis air itu setiap hari tanpa perlu rasa was-was dan curiga.

5) Tak perlu servis sendiri. Kalaula ada penapis air yang anda tidak perlu buat sendiri servis dan tukar filter, maka anda patut pilih penapis air itu. Iyela, kita sebagai pembeli dan pengguna mana pakar tentang servis dan tukar filter. Baik serahkan pada yang pakar. Jimat masa dan tenaga.

6) Harga berpatutan. Jika anda ada banyak duit, beli penapis air tidak menjadi hal besar kepada anda. Tetapi sekiranya kewangan anda terhad, jangan biarkan ianya menghalang anda daripada meminum air yang ditapis bersih. Pilihlah syarikat penapis air yang menawarkan ezy payment seperti Ansuran kad kredit ataupun sewa bulanan.

7) Servis dan Penukaran filter percuma. Best tak kalau setiap kali servis dan penukaran filter, kosnya adalah percuma sahaja. Kita sebagai pengguna hanya guna sahaja dan tidak perlu pening-pening cari duit tambahan untuk bayar servis dan beli filter.

ADA JUAL KE KAT LUAR SANA PENAPIS AIR YANG ADA CIRI-CIRI DI ATAS???

“ada tuan-tuan dan puan-puan sekalian”

HANYA DARI SYARIKAT COWAY (M) SDN BHD

Hubungi saya, ATIQ di talian 019-620 2209 untuk tempahan mahupun khidmat nasihat percuma!

“Ke Arah Kesihatan Lebih Baik Bersama Coway”

 

Comments (0)
Tags: Categories: Video

PROMOSI JUN 2014 June 20, 2014

penapisair

 

Harga Promosi Penapis Air Coway untuk Bulan Jun 2014:

[✔] Petit = asal RM3400, sekarang RM3060, jimat RM340!
[✔] Mach = asal RM3200, sekarang RM2880, jimat RM320!
[✔] Sally = asal RM4000, sekarang RM3600, jimat RM400!
[✔] Value = asal RM2300, sekarang RM2070, jimat RM230!
[✔] Metro = asal RM4200, sekarang RM3780, jimat RM420!

*Hanya untuk pembelian Tunai dan Ansuran kad kredit sahaja.

Comments (0)

PROMOSI MEI 2014 May 21, 2014

Harga Promosi Penapis Air Coway untuk Bulan Mei 2014:

[✔] Petit = asal RM3400, sekarang RM3060, jimat RM340!
[✔] Mach = asal RM3200, sekarang RM2880, jimat RM320!
[✔] Sally = asal RM4000, sekarang RM3600, jimat RM400!
[✔] Value = asal RM2300, sekarang RM2070, jimat RM230!
[✔] Metro = asal RM4200, sekarang RM3780, jimat RM420!

*Hanya untuk pembelian Tunai dan Ansuran kad kredit sahaja.

promosimei2014

Comments (0)

[VIDEO] Kenapa Penapis Air Coway? April 29, 2014

=================
Kenapa Penapis Air Coway?
=================

[✔] Design yang moden dan berkualiti tinggi. Antara design yang paling mencuri perhatian ialah Petit dan Sally.

[✔] Mempunyai Pusat R&D di Seoul National University untuk kajian berterusan dan ujian keupayaan produk. Ini memastikan Penapis Air Coway sentiasa up-to-date.

[✔] Mempunyai Sijil Halal dan Sirim. Guna Penapis Air Coway setiap hari tanpa rasa was-was.

[✔] Mempunyai 3 suhu iaitu Panas, Bilik(suam), dan Sejuk. Buat susu anak, masak nasi, minuman panas/sejuk dengan segera. Jimat masa dan tenaga anda.

[✔] Tapisan Reverse Osmosis sehalus 0.0001 micron melalui 6 filter. Ini memastikan bahan tercemar sama ada boleh dilihat mahupun tidak berjaya di tapis.

[✔] Boleh dimilik melalui pelbagai pilihan bayaran. Sama ada anda pilih cash, ataupun sewa bulanan mahupun ansuran kad kredit 0% interest, anda pilih mengikut keselesaan anda.

[✔] Dan yang paling menarik, anda tidak perlu risau dengan servis dan penukaran filter. Semuanya diuruskan Coway secara berjadual . Anda hanya guna sahaja.

 

Comments (0)