PENAPIS AIR COWAY
Ke Arah Kesihatan Lebih Baik Bersama COWAY

saya agen coway sah untuk pemasangan seluruh melaka September 13, 2018


agen coway melaka

 

Nama saya Atiq dan saya adalah seorang agen jualan yang sah produk-produk keluaran syarikat Coway (M) Sdn Bhd. Sekiranya anda berada di mana-mana kawasan dalam negeri melaka yang ingin memasang penapis air coway atau mana-mana produk coway yang lain, boleh hubungi saya melalui salah satu cara dibawah kerana saya tinggal dan bekerja di Melaka ini. Saya cuba berkhidmat sebaik mungkin kepada anda supaya anda akhirnya berjaya memasang coway di rumah/opis atau kedai secepat yang mungkin.

 

 

 

Boleh hubungi saya untuk tahu lebih lanjut tentang produk, harga, terma dan syarat, pemasangan, pakej servis, dokumen-dokumen serta duit pembayaran. Sekiraya setuju kita akan buat satu temujanji di rumah/pejabat atau di mana-mana cth kedai makan untuk mengisi borang-borang tempahan beserta dengan dokumen-dokumen serta duit pembayaran.

Paling terbaik ialah temujanji di rumah/pejabat supaya saya dapat memberi sedikit pandangan tentang lokasi untuk letak mesin coway dan untuk penapis air coway saya juga dapat ukur tekanan air terlebih dahulu supaya proses pemasangan dapat dibuat dengan lancar.

Terima kasih. Hubungi saya segera.

 

Atiq
Agen Coway Melaka