promosi terkini penapis air coway 2019

promosi penapis air coway terkini 2019

Dalam blog post kali ini, saya akan bercerita tentang apa promosi terkini penapis air coway iaitu promosi pada bulan ni julai 2019.

Promosi Cash/Tunai

Setiap pembelian secara pembayaran penuh sekaligus, promosi bulan ini ialah anda akan dapat 24-bulan servis dan waranty. Promosi ini dipanggil ONE+1. Normal ialah 12-bulan sahaja. Bagi saya ini promosi yang paling menarik untuk pasang penapis air coway. Bayar sekali terus cover servis+waranty untuk 2-tahun.

Semua model penapis air coway layak promosi ONE+1 ini.

Dan untuk model OMBAK (CHP-7310R) sahaja, sekiranya anda sekarang sedang pakai penapis air apa-apa brand selain coway, anda boleh apply promosi Jom Tukar, dimana ada potongan harga sebanyak 20% atau anda hanya perlu bayar RM3,440 berbanding harga asal RM4,300. Tetapi servis+waranty adalah nomal iaitu 12-bulan sahaja. Hanya untuk model Ombak sahaja.

Promosi Sewa Bulanan

Promosi penapis air coway secara sewabeli atau sewa bulanan ialah Yuran Pendaftaran atau dipanggil RPF yang dikenakan sekali sahaja adalah sebanyak RM0 berbanding harga asal RM200.

Hanya perlu bayar pendahuluan 1-bulan sewa sahaja (harga sewa ikut model) untuk menempah.

Juga untuk model OMBAK (CHP-7310R) sahaja, ada free gift daripada coway yang anda boleh pilih salah satu sama ada (a)1-unit Mineral Filter atau (b)1-unit Faucet.

Untuk spesikasi setiap model penapis air coway, anda boleh baca di sini-> https://www.penapisaircoway.com/senarai-model-penapis-air-coway-terkini-2019/

Itulah info secara ringkas tentang promosi penapis air coway pada bulan ini. Promosi ini masih sah tetapi sekiranya anda ingin pasang penapis air coway pada bulan ini juga, anda mestilah membuat tempahan sebelum 25hb ini. Tempahan selepas itu, pemasangan akan bermula bulan hadapan.

Jadi, terus wassap saya agen coway sah dibawah sekarang juga. Saya akan explain tentang produk, harga, promosi, kontrak serta pakej servis+waranty dengan lebih details kepada anda, kerana saya adalah seorang agen coway sah serta terlatih dan juga agen coway sepenuh masa. Terima kasih.

agen coway selangor kuala lumpur kl
klik sini utk wasaap saya

“Let Me Be Your Agent”